Some history

Over ons

Je moet niet altijd ver zoeken om het te vinden

We vonden elkaar na een hele carrière in de loopbaancoaching, uiteindelijk letterlijk achter de hoek.

Het was ieder in onze individuele zoektocht naar continue ontwikkeling en de goesting om collega’s te ontmoeten dat we elkaar tegenkwamen. Bij het zoeken naar het adres voor onze eerste samenkomst bleek dat we letterlijk op twee straten van elkaar woonden.

Het bleek een boeiende en vruchtbare eerste ontmoeting. De zin om samen, over onze eigen loopbaancentra heen, kwaliteitsvolle opleidingen te organiseren bleek bij ons beide zeer groot.

We kunnen elkaar uitdagen, zijn op verschillende vlakken complementair en net daarom een sterk team. We hopen ook andere collega’s over de grenzen van het eigen centrum, bedrijf of organisatie te laten kijken om elkaar te verrijken en versterken. Daarom onze inzet voor een duurzaam lerend netwerk.

Bij de organisatie van dat eerste lerend netwerk werd al snel duidelijk dat de noodzaak aan een degelijke praktijkgerichte opleiding voor loopbaancoaching enorm groot was. Dus staken we de koppen nog eens bij elkaar en verzamelden we onze kennis en ervaringen om ook aan deze vraag op een professionele manier antwoord te kunnen bieden.

Het is met veel goesting dat we de passie voor ons vak willen delen door onze expertise door te geven.

Meer weten?

Heb je een vraag, wil je inschrijven of wil je meer weten? Neem dan persoonlijk contact op met ons en wij bekijken jouw vraag zo snel mogelijk.