Lerend netwerk

Lerend netwerk

Wat is een lerend netwerk?

Heb je zin om nieuwe contacten te leggen en frisse ideeën te krijgen? Heb je zin om kennis en ervaringen te delen en zo bij te leren van elkaar? Dan is een lerend netwerk zeker iets voor jou.

Dit alles gebeurt in een vaste groep waarbij we zeer duidelijke afspraken maken met als doel een groep te vormen waar iedere deelnemer zich veilig voelt om te werken aan het eigen groeiproces. Bij elke sessie wordt beslist welk item aandacht krijgt op een volgende bijeenkomst. Ook spreken we telkens af rond welke inzichten meer duiding nodig is.

Door deelname ga je akkoord om eigen ervaringen te delen en er in groep over te reflecteren. Door vanuit nieuwe perspectieven te kijken ontstaan nieuwe inzichten die jou doen groeien in je eigen proces.

De sessies gaan life door in onze groepsruimte te Dorp 42 in Nieuwrode. Indien verhinderd door bvb. quarantaine kunnen de sessies ook hybride verlopen. 

OpleidingLoopbaanCoaching.be

Wij zijn een erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille met registratienummer DV.O242519. Ondernemers en vrije beroepsbeoefenaars kunnen aldus van deze subsidiemaatregel gebruikmaken. Voor meer info: zie www.kmo-portefeuille.be

Start lerend netwerk

Volgend lerend netwerk start op dinsdag 31 januari 2023 van 9u tot 12u30

Ben je loopbaanbegeleider in dienstverband of zelfstandige en wil je verder groeien in je job, dan is dit zeker iets voor jou. Het lerend netwerk komt zes keer per jaar samen en kost 680 euro excl. BTW. Catering en cursusmateriaal is inbegrepen en bedraagt 25 euro per dag: soep, broodjeslunch, koffie, thee, water en versnaperingen. Elke Brosens en Corinne Reynders leiden samen de sessies. We werken met een groep van maximum 10 deelnemers.

De bijeenkomsten duren telkens 3u30. Het laatste half uur sluiten we af met een netwerklunch.

Data van de 6 sessies:

De thema’s worden bepaald op basis van de input van de groep.

Deelnemers

  • Min. 8 en max. 12 deelnemers
  • Maximum 2 inschrijvingen vanuit hetzelfde loopbaancentrum

Kostprijs

680 euro per persoon, excl. btw
Catering inbegrepen

Locatie

Huis Werk&Welzijn
Dorp 42
Nieuwrode

OpleidingLoopbaanCoaching.be

Inschrijven

Stuur een mailtje naar info@opleidingloopbaancoaching.be of schrijf je in via onderstaande klop.