Getuigenissen

“Corinne heeft mij bijna een jaar gevolgd en me door een hele donkere periode geholpen. Ik was in ziekteverlof na een complete crash, veel medische klachten en voelde me sloom, verdrietig en in paniek.  Ik zag geen toekomst meer.

Ik ben niet bij haar terecht gekomen met loopbaancheques, noch met werkissues maar eerder met ‘life’ problemen. De vele tips en tools die ik kreeg om er bovenop te komen hadden na enige tijd toch effect. Ze leerde me vooral dingen hoe ik mijn gedachten kon beheersen, hoe ik meer in opties kon denken , hoe ik paniek onder controle kon krijgen ..

En als het beter ging begon Corinne over welke professionele richting ik zou ingaan op termijn. Ik zag dat niet zitten. Werken, dat kon ik niet meer.

Toch kwam er in elke sessie wel een hint over werkhervatting, suggesties en concrete voorstellen deden me nadenken.

Maar ik zag het werken voor een baas niet meer zitten, net om wat ik had meegemaakt.
IK wilde kort bij huis een job, ik wilde een betere work/life balans en Corinne bracht me op het idee om dan misschien iets als zelfstandige op te starten… Ze overliep mijn CV, mijn ervaringen, mijn competenties en bracht me op het fantastische idee om als Virtuele Assistente aan de slag te gaan.

Ik had het niet beter kunnen bedenken. Schot in de roos, dat was het echt. Corinne coachte me door de opstart heen, daar is een echte pro in. Ze bleef me adviezen geven door heen deze startersfase. En ik zag terug het licht…

In tussen ben ik me aan het settelen als freelance VA en ik ben gelukkig, tevreden en vooral heel dankbaar. Daarom wil ik getuigen van de professionaliteit van Corinne als coach, haar ervaring, haar menselijkheid, en haar geloof in mij.”

Nalan

“Ik ben supertevreden van het loopbaantraject met Corinne

Dankzij haar heb ik geleerd hoe ik mijn curriculum op een gestructureerde manier kan professionaliseren en updaten .

Ik heb ook geleerd te durven kijken naar mijn kwaliteiten die verborgen waren en hoe ik deze kan uitspelen

Je hebt me veel geleerd en vooral heb ik tijdens dit traject mijn talenten en competenties herontdekt.

Het traject met jou was super interessant en leerrijk.”

Tatiana

Meer weten?

Heb je een vraag, wil je inschrijven of wil je meer weten? Neem dan persoonlijk contact op met ons en wij bekijken jouw vraag zo snel mogelijk.